Skip to content →

Kreativitet

Jag har alltid gilla snabba resultat och med webbdesign kom det till mig som ingenting tidigare. Jag hittade verkligen tekniken där jag fick leka med färg och form och skapa verktyg. Jag har tekniken i min då jag i tidig ålder mest höll till i garaget och skruvade både cykel, moppe och bil i tidiga år.

Kreativitet i tidig ålder

Min tid i skolan var tydligt inriktad på färg, form och kreativitet. Jag målade och tecknade mest på lektionerna och kanske minst på teckningelektionen. Jag minns teckninar på fordon och motorcyklar när jag tänker tillbaka.

Idag ter sig min kreativitet i min design och skapandet av lösningar för andra. Jag får god nytta av mitt kreativa granskande och tekniska bakgrund för funktion. Design är för mig funktionalitet där man kan etablera förståelse och kognitiva effekter med färg, form och tydlighet.

Interaktionsdesign har jag studerat på distans och det har varit ganska självklara lärdomar med saker jag redan praktiserat under många år. De kom till mig på ett annat sätt i förståelsen att jag redan kunde praktiskt men förstod varför teoretiskt.

Jag är en praktisk människa och kanske slänger manualen till nya kameran och lär mig genom att göra helt enkelt. Min nyfikenhet tar mig ofta i mål och det brukar fungera bra.

Den unga fotografen

Jag var tidigt ute i naturen och fotograferade djur och natur. Något som länge funnits med mig i livet. Jag hade egen framkallningsstudio i huset hos föräldrarna och det var många timmar som skapade mina bilder med teknik och effekter. Att fotografera idag är enklare än då man var tvungen att vänta och planera bilden. Ljuset var ju inte alltid som man ville men det skapade kanske en uthållighet och förväntan i det som gjorde mig stark. Idag gäller instagram som verktyg för mig och det är inte ofta systemkameran får luft alls.