Skip to content →

Analys av ditt webbprojekt

När jag jobbar med nya projekt eller gamla projekt är det alltid en rolig tid i början där man undersöker möjligheterna med en affärside där kunden får presentera sina önskemål i ett företa möte. Det finns absolut en frågeställning i förhållande till kundens önskemål som grundar sig i en kravspecifikation vi skriver samman för en projektering.

Kundens önskemål

Jag ser alltid till att försöka tillfredsställa kundens önskemål och lyssna till de behov som kunden har. I vår digitala värld finns det ju alltid aspekter som är sämre och bättre utifrån vad man vill åstadkomma. Kundens önskemål är utifrån deras position och expertis i sitt affärsområde och erfarenhet i branschen, jag ser på samma sätt ut mitt perspektiv och värderar lösningar ur mitt tekniska värdering om lösningar och alternativ. Att nå absolut bästa resultat är det som är viktigaste och vi får ibland tumma på både kundens önskemål och våra egna idéer kring vad vi önskar skapa.

Teknik och design ställer krav

Önskemål och idéer ställer alltid krav på vad man vill göra i ett webbprojekt. Gränserna ska inte styras av teknik och försvårandet av att förverkliga kundens önskemål. Det jobbar jag alltid efter och jag vänder på varje sten för att hitta rätt lösning. Idag är de tekniska lösningarna mycket bättre men svårare eftersom arbetet emot responsiv design tillkommit.

Det har gjort att de som arbetar med design måste anpassa webbplatsens funktionalitet på flera sätt. Ofta måste man jobba med ett antal tester mer än vanligt. Det är där vi är idag och detta går inte att ignorera när utvecklingen går åt det hållet som besökarna kräver.

Resultat är betyg på din analys

Analys och statistik väldigt viktiga komponenter i en webbproduktion och det är grundläggande delar för att lyckas. Att veta var man idag står för att se utvecklingen åt det man önskar. Att ta ett företags marknadsföring till nya resultat är en rolig utmaning. I den positionen trivs jag mycket väl och söker ständigt nya utmaningar.

Published in Analys

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *